Wie?

De Wine Trading Factory is al een tiental jaar actief in de wijnbusiness. We zijn altijd op zoek naar de ultieme verhouding prijs/kwaliteit.

 

 

Wat?

De Wine Trading Factory heeft een assortiment uitgebouwd van ongeveer 300 wijnen. Meer dan de helft van deze wijnen worden rechtstreeks ingevoerd. Jammer genoeg kunnen we dat niet met alle wijnen. Daarom bouwen we nog een aanzienlijk deel van het assortiment op met wijnen die ook met de grootste zorgen werden geselecteerd door onze collega's. Vaak is dat een wisselwerking...

Een streek of land springt er niet uit. De enigste norm is de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Als die er niet is, komt de wijn niet in het assortiment.

 
Waar?

De meeste van de wijnen liggen opgeslagen in het centraal magazijn te Sint-Amands (Hekkestraat 44a). Een deel van onze stock blijft vaak lang bij de wijnboer staan, om zo de plaats hier in BelgiŽ optimaal te kunnen gebruiken.

 
Wanneer?

Via de site kun je 24 uur op 24 een wandeling maken doorheen ons actieve assortiment. Graag eens tot in het magazijn gekomen? Geen probleem. Elke vrijdag van 9 tot 21 uur en elke zaterdag van 10 tot 17 uur is het magazijn vrij toegankelijk zonder afspraak.

Graag eens een deel van wijnen geproefd? Om de zes maanden organiseren we grootse openproefdagen. Uit een selectie van meer dan 100 wijnen, kunt u uw smaakpupillen danig testen. Tijdens het jaar zullen enkel de gangbare promoties te proeven zijn op vrijdag en zaterdag.                           

                                                                                                                                   Terug naar shop