Douglas Green

Sorteer op:

Geen producten gevonden...
Douglas Green is een echte ambassadeur van de Zuidafrikaanse wijn. Hij kende zijn wijn door en door. Naast zijn opleiding in Elsenburg was zijn fijne smaak en talent om te proeven zeer goed bekend.

Hij begon zijn bedrijf met de aankoop van de Forrer broers "Stukvat" een drank bedrijf op de hoofdweg Paarl's in 1938, en hij wordt erkend als eerste echte Zuid-Afrikaansewijn koopman. Het was risicovol en onconventioneel in zijn tijd, maar hij negeerde met succes het regionalisme ten gunste van kwaliteit en prijzige druiven en wijn van over de Kaap naar zijn top kwaliteit aanbod van wijnen.

In 1942 werd zijn label bekend om zijn superioriteit en consistentie jaar na jaar. Zijn progressieve aanpak stelde Douglas Green in staat wijnen van fantastische, betaalbare levensstijl wijnen in Zuid-Afrika te creeren.

Douglas Green wijnen vangen vandaag het karakter en de levendigheid van de Kaap. Al bijna 70 jaar komen mensen uit de hele wereld om te beseffen dat onder elke kurk een echte smaak van Afrika ligt in al zijn diversiteit.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x