Candela Predident's Blend

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Candela
€ 26,45 Incl. btw

Huidig jaartal: 2014

Backorder

Artikelnummer:
CNDL09

Dit is een stevig wijn met heel veel body, samengesteld uit 85% Malbec, 10% Cabernet Sauvignon en 5% Syrah. Deze samenstelling kan licht wijzigen van jaar tot jaar met als hoofddoel een constante hoogstaande kwaliteit te kunnen leveren. De wijnvelden voor deze selectie bevinden zich op eenzame hoogte tussen Altamira en Agrelo.

De assemblage zal 13 maanden rusten op nieuw eigen vaten, gemaakt van Franse eik. Daarna volgt een zeer strenge "barrelchoice" of vatkeuze. Enkel de beste vaten komen in aanmerking om gebotteld te worden als President's Blend.

Vroeger had de wijn een andere naam, maar sinds de president van Agentinië deze selectie bovenaan zijn wijnlijst gezet had, werd de naam gewijzigd in de 'President's Blend'.

Typisch aan deze fles is het aparte etiket dat aan een koordje aan de hals van de fles hangt. De flessen zijn verpakt in een doos van 4 stuks.

Deze wijn zit al meer dan 10 jaar in het assortiment. Enkel jammer dat de prijs in deze periode al stevig is aangepast aan het kwaliteitsniveau van deze wijn.

Oorsprong: Mendoza, Argentinië

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x