Bestellingen en Leveringen

 

Is uw postnummer 2870, 2880, 2890, 9255 of 1840 dan hebben we goed nieuws voor u: vandaag besteld voor 16 uur is morgen geleverd bij u thuis. Bovendien is er geen minimum bestelling voor bovenvermelde postnummers en is de levering altijd gratis.  Let wel: hier gaat over het leveringsadres. Indien u zelf niet woont in één van deze gemeenten, maar u laat ze er toch leveren, dan kunt ook ook genieten van al deze voordelen.

Bovendien kunt u op vrijdag (12-20 uur) of zaterdag (9-16 uur) uw bestelling ook zelf komen afhalen in ons centraal magazijn in Sint-Amands.

 

Levering over heel België

 

Voor alle bestellingen tot €75, wordt voor de levering door Bpost €6.95 gerekend. Boven de €75 is de levering gratis.  Dit gebeurt automatisch bij het afrekenen. De levering vindt plaats ten laatste op tweede werkdag na de bestelling (bestellen voor 16 uur).

Deze leveringsdienst wordt hoofdzakelijk verzorgd door een koerier. Zelf hebben we niet altijd de keuze voor een exact levermoment. Hou er dus rekening mee dat er iemand aanwezig is op het leveringsadres. Indien gewenst kan er ook op uw werkadres geleverd worden. Duidt dat goed aan bij uw bestelling.

 

Levering over heel Nederland

Voor alle bestelling tot €125 wordt voor de levering door Bpost €12.00 gerekend. Boven de €125 is de levering gratis. Dit gebeurt automatisch bij het afrekenen.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x