Bodegas Santa Ana

Sorteren op:

Bodegas Santa Ana werd in 1891 opgericht door Don Luis Tirasso en is op vandaag uitgegroeid tot één van de mooiste, modernste en meest productieve Estate van Argentinië (Mendoza). De keuzes die Don Luis Tirasso toen gemaakt heeft, blijken vandaag uitzonderlijk te zijn.

Door een doorgedreven investeringspolitiek, samen met de hoge ligging in de Andes, slagen Bodegas Santa Ana er in om alle (!) wijngaarden te voorzien van natuurlijke irrigatie. Trouwens de combinatie van die hoge ligging (met een intense afkoeling 's nachts) met de warme temperaturen overdag en de nooit ophoudende watervoorraad, geeft het wijnhuis de kans om wijnen te maken met heel veel diepte.

En dan is er nog de prijs. Hoe ze het doen is ons een raadsel, maar de wijnen die aangeboden worden van Bodegas Santa Ana zijn zeer scherp geprijsd voor een zeer mooi kwaliteit. Laten we hopen dat dit nog even zo verder kan duren. Het zal dan ook niet vreemd zijn te weten dat Bodegas Santa Ana en La Mascota onder dezelfde vleugels zitten. Nog zo'n topper!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x