La Viña - Juan de Juanes

Sorteren op:

Bodega La Viña, opgericht in 1945, is een avant-gardistisch wijnbedrijf en een van de belangrijkste wijnhuizen van de P.D.O. Valencia. In 2004 won het de prijs voor de beste landbouwcoöperatie van de Valenciaanse regionale regering.

Het is gevestigd in de Valenciaanse stad La Font de la Figuera, op de grens van de provincies Valencia, Alicante en Albacete, tussen de Middellandse Zee en de Meseta hoogvlakte, en geeft zijn wijnen karakter, dankzij de zon, de zeebries, het droge klimaat, de koude winters en de hoogte.

De wijnmakerij heeft een oppervlakte van 27.000 m2, met 10.000 m2 aan faciliteiten. Er is zwaar en voortdurend geïnvesteerd in een volledig geautomatiseerde wijnmakerij, moderne bottel- en verpakkingslijnen, en een vatenkamer met een voorraad van meer dan 3.000 Franse en Amerikaanse eiken vaten.

De ligging van de wijngaarden is gunstig voor de productie van volle, donkerrode wijnen van topkwaliteit, die het resultaat zijn van lange maceraties. La Viña maakt stille witte en rode wijnen.

Spanje, D.O. Valencia

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x