Rust & Vrede

Sorteren op:

Huidige jaargang: 2008
€102,55
Al 315 jaar staat Rust en Vrede rustig tussen de wijngaarden van Stellenbosch. Door de eeuwen heen waren er periodes waarin wijn werd geproduceerd, maar voor de laatste 32 jaar heeft onze familie zich gespecialiseerd in het produceren van alleen rode wijn met de focus op Shiraz, Cabernet Sauvignon en Merlot.

Deze Estate werd in de loop der jaren voorzien van heel wat onderscheidingen en enkele van de meer memorabele waren toen Rust en Vrede werd gekozen door president Nelson Mandela te worden geserveerd bij het "Nobelprijs voor de Vrede" diner en het hosten van de Koningin van Denemarken voor een lunch met mijn gezin in het Manor House . Rust en Vrede werd genomineerd als de eerste Zuid-Afrikaanse rode wijn in de Top 100 wijnen van de wereld en herhaalde dit resultaat gedurende vier opeenvolgende jaren.

Vandaag is Rust en Vrede nog steeds een mooi voorbeeld van wat Stellenbosch allemaal voorstelt en we zullen ernaar streven om een drijvende kracht in het promoten van onze wijnen, onze regio en uiteindelijk ons land te zijn.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x