Val de Los Frailes

Sorteren op:

Sale
Huidige jaargang: 2016
€12,43 €10,56

Valdelosfrailes is een wijnmakerij die een vleugje moderniteit, technologie en innovatie heeft toegevoegd aan het classicisme van een land met een groot potentieel, waardoor de revolutionaire productie van rode wijn in Cigales wordt gestimuleerd.
De roséwijn is uitstekend, maar het project is gebaseerd op de productie van grote rode wijnen die rijpen in vaten met druiven van zorgvuldig bewerkte wijngaarden van de verschillende variëteiten die in het gebied worden verbouwd. Deze wijnmakerij, die momenteel 422 Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten telt, heeft een productiecapaciteit van 525.000 liter, hoewel de jaarlijkse productie meestal niet meer dan 250.000 liter bedraagt. Het wijnhuis is gericht op het verkrijgen van de hoogste kwaliteit door een verfijnde uitwerking en een beperkte productie.
De uitstekende faciliteiten van Valdelosfrailes zijn uitgerust met fotovoltaïsche zonnepanelen, zodat het milieu wordt gerespecteerd en duurzame energie wordt gebruikt, en zijn omgeven door prachtige en goed onderhouden wijngaarden.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x