Horeca & Catering

page1image544page1image968page1image1128page1image1552page1image1712page1image1872page1image2032page1image2192page1image2360page1image2784page1image2944page1image3368page1image3528page1image3688page1image3848

Buisstraat 19b2 2880 Sint-Amands

0476/47 56 62 [email protected]

page1image5152

Assortiment voor professionelen

page1image5944page1image6104

Wine Trading Factory heeft een exclusief concept op poten gezet met als doel een uniek assortiment voor professionelen aan te bieden. Zo kunnen wij een service op verschillende vlakken aanbieden die perfect aansluit bij het uitbaten van uw zaak. Hiermee helpen wij met het creëren van echte beleving binnen uw zaak.

ASSORTIMENT

-Een zeer ruim en specifiek assortiment uitsluitend voor professionelen. Dit met wijnen uit verschillende regio’s en prijsklassen, zowel uit het basis- als hoger & top gamma.

-Wij zorgen steeds voor een afgeschermd gamma binnen de regio in samenspraak met de zaakvoeder en dit op maat van uw zaak. Ook hier benadrukken we de mogelijkheid tot vernieuwing en suggestiewijnen.

-Via dit concept zijn wij ook in de mogelijkheid om u steeds kennis te laten nemen van het assortiment indien u interesse hebt in een bepaald of ander type van wijn door middel van stalen of een ingepland proefmoment.
-Dit kan ter plaatse of bij ons in de zaak en is mogelijk met meerdere personen.

-Hiernaast hebben wij ook de mogelijkheid om uw keuzemogelijkheden nog extra te verruimendoor middel van ons vast Wine Trading Factory assortiment. Dit kan vooral interessant zijn in het kader van het aanbieden van unieke referenties of suggestiewijnen.

-Het standaard assortiment heeft dan ook zijn vaste waarden met heel wat leuke en unieke referenties (velen uniek in België) en dit gamma wordt op een constante basis aangepast en uitgebreid.

-Steeds een zeer correcte en interessante prijszetting voor het hele assortiment. Zo bieden wij voldoende ruimte om een gewenste marge te kunnen hanteren. Ook hierin kunnen wij bijstaan indien gewenst.

page1image20464

COMMUNICATIE

page2image1184page2image1344

-Snelle en vlotte levering ook voor kleine afnames.
Afspraken rond afname en momenten van levering in overleg met de verantwoordelijke. Levering elke weekdag en zaterdag tot 14u. (in overleg staan wij steeds klaar voor bepaalde uitzonderingen!)

-Opvolging en samenspraak:

Een open en eerlijke samenwerking met de klant waar er steeds plaats is voor overleg en suggesties. Ook voor het uitwerken/uittesten van ideeën en nieuwigheden.

-Regelmatig contact met klant voor feedback en uitwerken noden en vereisten.
Standaard kom ik regelmatig bij u langs om polshoogte te nemen en u eventueel kennis te laten maken met nieuwigheden in ons assortiment.

-Ondersteuning en informatie:

Wij zorgen steeds voor alle nodige info omtrent de wijnen.
Ook informeren wij onze klanten maandelijks over bepaalde wijnen, trends + de nieuwigheden via een nieuwsbrief.

-Hierbij heeft u alvast een korte samenvatting van het aanbod van onze organisatie voor professionelen. Voor bijkomende vragen/info houden wij ons graag ter beschikking. Samen gaan wij voor de extra beleving!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x