Disclaimer

De hele webshop werd met zorg samengesteld en wordt dagelijks met minstens evenveel passie bijgewerkt. We streven naar perfectie in het verschaffen van de juiste informatie. Inhoudelijk wordt alles gechecked, maar we kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor infomatie die niet volledig is. Ook is de Wine Trading Factory niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe links naar andere websites.

De productomschrijvingen en de foto's geven een beeld weer van de producten en moeten ook vanuit dit oogpunt gezien worden. Het reproduceren voor andere doeleinden dan verkoop ontneemt alle verantwoordelijkheid van de Wine Trading Factory.

De Wine Trading Factory kan op geen enkel moment verantwoordelijk worden gesteld door het ontbreken van de beschikbaarheid van de website.

De Wine Trading Factory kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het vrijgeven van informatie betreffende uw shopgedrag indien u gebruik wenst te maken van de aanmeldingsprocedure via Facebook. Als website eigenaar houden we hier geen gegevens van bij. Facebook kan dit mogelijks wel doen.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x