Menu
0

Disclaimer

De hele webshop werd met zorg samengesteld en wordt dagelijks met minstens evenveel passie bijgewerkt. We streven naar perfectie in het verschaffen van de juiste informatie. Inhoudelijk wordt alles gechecked, maar we kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor infomatie die niet volledig is. Ook is Food&Farmers bvba (Wineful/Wine Trading Factory/Puur Smaak) niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe links naar andere websites.

De productomschrijvingen en de foto's geven een beeld weer van de producten en moeten ook vanuit dit oogpunt gezien worden. Het reproduceren voor andere doeleinden dan verkoop ontneemt alle verantwoordelijkheid van Food&Farmers bvba (Wineful/Wine Trading Factory/Puur Smaak).

Food&Farmers bvba (Wineful/Wine Trading Factory/Puur Smaak) kan op geen enkel moment verantwoordelijk worden gesteld door het ontbreken van de beschikbaarheid van de website.

Food&Farmers bvba (Wineful/Wine Trading Factory/Puur Smaak) kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het vrijgeven van informatie betreffende uw shopgedrag indien u gebruik wenst te maken van de aanmeldingsprocedure via Facebook. Als website eigenaar houden we hier geen gegevens van bij. Facebook kan dit mogelijks wel doen.

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00