Menu
0
Meer dan 20 jaar ervaring
Voor 16 uur besteld? Volgende werkdag verstuurd.
Er wordt ook gratis verstuurd
3 winkels onder één dak

Algemene voorwaarden

1. De verkoper

Wine Trading Factory valt onder de vleugels van Great wine only, Buisstraat 19b2 in 2890 Puurs-Sint-Amands. BTW 0792.152.577. Alle facturen worden opgemaakt vanuit Great wine only, ook al staat er een logo op vermeld die verwijst naar het zakelijke onderdeel van Great wine only. Verrichte betalingen zullen op je rekeninguittreksel ook verwijzen naar Great wine only. 

2. Prijzen

Al de aangeduide prijzen online zijn per fles in euro vermeld. Het toe te passen BTW tarief is 21%. De getoonde prijzen geven geen prijsgaranties naar de toekomst (bv. promoties).

3. Bestelling

Het plaatsen van een bestelling is bindend en zal uitgevoerd worden door onze zorgen. Mocht het jaartal afwijken van de bestelde wijn, zal de klant op voorhand hiervan op de hoogte gebracht worden. De kwaliteit van de goederen is gekend door de koper ook al heeft de verkoop plaats gehad zonder degustatie.

4. Levering

Bij de "leveringstermijn lokaal" wordt meteen contact opgenomen en een moment van levering besproken met de klant. Deze service gaat in vanaf 19/04/2016. De leveringsadressen zijn beperkt tot 40 per dag. Indien meer bestellingen geplaatst werden, schuift de laatste levering(en) op naar de volgende werkdag, zonder dat er aanspraak kan gemaakt worden op een schadevergoeding of vernietiging van het order, onder welke vorm ook. Het ordernummer dient als maatstaf van telling. Deze service wordt ondergebracht onder de service WIJNTAXI en geldt voor de postnummers 2870,2880,2890,9255,1840,1785 & 1745 (gratis vanaf €65), neem contact op via mail voor andere postcodes

De klant zorgt ervoor dat er iemand aanwezig is op de afgesproken leveringstijd. Zoniet worden de goederen zo dicht mogelijk bij de hoofdingang van het aangeduide adres afgezet op risico van de koper.

Elke klacht met betrekking tot leveringen, retours, schade, ontvangen bestelbonnen, offertes en facturen of goederen zelf, moet online gebeuren via de klantenzone, binnen de acht dagen na factuurdatum. De klachtprocedure is aanvaard bij antwoord binnen de 24 uur van onze klantenservice. Indien de klacht schriftelijk moet verlopen, zal dat aangetekend gebeuren, ten laatste binnen de acht dagen na factuurdatum op straffe van onontvankelijkheid. Een ingediende klacht onslaat de koper niet tot het uitstellen van de betaling van reeds vervallen facturen.

Levering (onder consignatie) met gebruik van de (gratis) koelaanhanger, levering/consignatie via huurcontracten of levering/consignatie via afspraken in basisaktes of uitbatingscontracten, zullen altijd opgevolgd worden.  Voor elke overtreding, ongeacht de grootte van de overtreding, zal een forfaitaire schadevergoeding gerekend worden van €350 bovenop de verbruikte wijnen en dat per dag overtreding. De betaling van deze schadevergoeding onslaat de koper niet om in de toekomst nieuwe handelingen te stellen die tegen de belangen van de Wine Trading Factory ingaan.  

Aflevermomenten van verzendingen door een externe partners zijn altijd een richtdata. Vooral in drukke periodes moet je er rekening mee houden dat je bestelling mogelijks een dag later komt.

5. Betaling 

Al onze facturen zijn contant betaalbaar in Sint-Amands bij afhaling in het magazijn, door storting of overschrijving op de bankrekening van Great wine only, tenzij andersluidende uitdrukkelijke schriftelijke overeenkomst. Betalingen via de online shop gebeuren onmiddellijk via de betaalmogelijkheden die online aangeboden worden. De goederen blijven eigendom van de verkoper tot de volledige betaling van de prijs. De koper neemt echter de risico's ten zijnen laste, welke op de goederen betrekking hebben, vanaf het ogenblik dat het transport van de goederen aanvang neemt.

6. Niet-betaling

Elke vervallen en onbetaalde factuur, zal van rechtswege en zonder voorafgaande aanmaningen, verhoogd worden met een verwijlintrest van 1% per maand, te rekenen vanaf de factuurdatum tot en met de dag van de volledige betaling. De verwijlintrest blijft ook van kracht na een eventuele dagvaarding. Bovendien zal de verkoper niet verplicht kunnen worden verdere leveringen uit te voeren, volgens welke overeenkomst ook, alvorens de vervallen sommen vereffend zijn, intresten en schadebedingen van welke soort ook, inbegrepen. Op elke ontbetaalde factuur zal een bedrag van €125.00 gerekend worden als schadevergoeding, en dit bovenop de hoofdsom, verwijlintresten, inningskosten, aanmaningskosten en vervolgingskosten. Voormelde schadevergoeding is verschuldigd teneide de verkoper te vergoeden voor een eerste deel van zijn buitengerechterlijke onkosten, tijdsverlies, adminstratiekosten en erelonen.

6. Jurisdictie

Enkel de rechtbank van Mechelen is bevoegd om te oordelen voer alle geschillen en betwistingen.

7. Ontvangen verkoopsvoorwaarden

De verkoopsvoorwaarden staan online en worden geacht gelezen te zijn bij elke koop die afgesloten wordt. Het feit dat de koper onze algemen verkoopsvoorwaarden niet ontvangen mocht hebben in zijn eigen moedertaal, ontslaat hem niet van hun toepassing.

                                                                                     

 

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00