Menu
0
Meer dan 20 jaar ervaring
Voor 16 uur besteld? Volgende werkdag verstuurd.
Er wordt ook gratis verstuurd
3 winkels onder één dak

Betaalmethoden

Online heeft u keuze om uw bestelling te betalen via:

  • Bancontact
  • Overschrijving op rekeningnummer BE77 7330 6810 4942 Great Wine Only. Verwerking van de bestelling gebeurt pas na ontvangst van het bedrag op genoemde rekening.
  • Factuur. Hierbij moet u reeds klant zijn bij Wine Trading Factory, hetzij online. Automatisch wordt er een standaard factuur opgestuurd via mail. Indien u een factuur voor professionele doeleinden nodig heeft gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen

Bij lokale levering (postnummers 2880, 2890, 2870, 9255,1840,1785 & 1745) is er ook de mogelijkheid om bij levering met Bancontact te betalen. Hierbij maakt u bij uw bestelling de keuze om via Factuurte betalen. De betaling gebeurt dan bij levering met Bancontact ter plekke. Cash betalingen worden bij levering niet aanvaard.

Bij Afhaling in de Wineshop, Buisstraat 19 B2, heeft u de mogelijkheid om ter plekke te betalen met Bancontact, Visa, Mastercard, Payconiq of cash.

Wine Trading Factory maakt deel uit van Great Wine Only. Op jullie uittreksel van bancontact of via de bank, zal ook de naam Great Wine Only verschijnen.

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00