Menu
0
Meer dan 20 jaar ervaring
Voor 16 uur besteld? Volgende werkdag verstuurd.
Er wordt ook gratis verstuurd
3 winkels onder één dak

Foodpairing wijn & wild

Wanneer we wild en wijn gaan combineren maken we een onderscheid tussen veder- en pelswild. Deze hebben namelijk een heel andere structuur en vragen hierdoor ook andere wijntypes. Veel hangt af van de bereiding: een fijner en puurder gerecht of een stevige rijke stoofpot...

-Vederwild: rijke, lichte, soepele wijnen

-Pelswild: volle wijnen en wijnen met meer kracht, liefst mooi gerijpt zodanig dat de tannines versmolten zijn en één geheel vormen met de rest van de wijn.

Als je dit als basisregel toepast zit je al voor 90% juist. Persoonlijke smaak staat natuurlijk boven alles! 

Extra vragen of info over het combineren van wijn & gerecht? Stuur gerust een vrijblijvende mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op 0476/47 56 62. Onze wijnadviseur geeft met veel plezier de nodige tips om de perfecte harmonie tussen wijn en gerecht te beleven!

Lees meer
Lees minder

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00