Menu
0

Bbq

Feudo di Santa Tresa Rosa di Santa Tresa
Feudo di Santa Tresa

Rosa di Santa Tresa

Huidige jaargang: 2019
€8,85
Vinorganic Sangiovese Rosé
Vinorganic

Sangiovese Rosé

Huidige jaargang: 2020
€7,41
Alves de Sousa Val da Raposa Rosé
Alves de Sousa

Val da Raposa Rosé

Huidige jaargang: 2018
€10,49
Domaine de Cantarelle Amor Rosé - Provence
Domaine de Cantarelle

Amor Rosé - Provence

Huidige jaargang: 2019
€6,47
Le Petit Noir Sauvignon Blanc
Le Petit Noir

Sauvignon Blanc

Huidig jaartal: 2019
€6,30
Bodegas Emina Verdejo
Bodegas Emina

Verdejo

Huidige jaargang 2019
€6,98
Miopasso Pinot Grigio
Miopasso

Pinot Grigio

Huidig jaartal: 2020
€7,22
Carlomango Fiano
Carlomango

Fiano

Huidige jaargang: 2018
€7,54
Vignoble Alain Jaume Grand Veneur Blanc
Vignoble Alain Jaume

Grand Veneur Blanc

Huidige jaargang: 2019
€8,69
Bidoli Vini Sauvignon Blanc
Bidoli Vini

Sauvignon Blanc

Huidig jaartal: 2019
€9,94
Escorihuela Gascòn 1884  Viognier
Escorihuela Gascòn

1884 Viognier

Huidig jaartal: 2019
€10,54
La Viña - Juan de Juanes Bronce Tinto
La Viña - Juan de Juanes

Bronce Tinto

Huidige jaargang: 2018
€5,86
Toon 1 - 12 van 21

Wat maakt een goeie bbq wijn? Bbq hoort met stip tot één van de wijnmomenten van het jaar! Gezellig samen genieten van een lekker glas wijn, in goed gezelschap, vergezeld van enkele heerlijk gegrilde gerechten...

Vis, schaaldieren, vlees of groenten: elk van hen heeft zijn vaste waarde tijdens onze grillmomenten... Maar welke wijn serveer je bij jouw grillmoment? Bij bbq draait het vaak om de puurheid van het gerecht in combinatie met kruiding en gegrilde aroma's,  dus zetten wij hier pure wijnen tegenover!

Vis en schaaldieren: ga voor een frisse tot licht volle witte wijn zonder of weinig houtlagering zonder al teveel complexiteit, vaak siert eenvoud vaak in dit geval. Ga voor pure smaken waarbij frisheid en kruidigheid primeren...

Vlees: maak onderscheid tussen wit of rood vlees, manier van bereiden... ga je voor puur grillen of laat je jouw ribbetjes een tijdje roken? Bij wit vlees kan je best opteren voor een iets verfijndere licht fruitige wijn met een lichte kruidigheid zonder al teveel hout (bij warm weer eventueel licht gekoeld op bv 14 a 15°). Ga je voor een gerookt gerecht kan je naar wat vollere wijnen gaan rijk aan rijp fruit, kruidigheid en lichte houttoets... Bij rood vlees liggen de wegen wat meer open, je kan gaan van verfijnd tot een volle krachtige wijn met een verfijnde houtlagering en rijpe tannine structuur. Wanneer we over tannines spreken bedoelen we het mondgevoel. Is dit erg rond en soepel of eerder wrang.. Ga vooral voor het eerste en wijnen met een gemiddelde en rijpe structuur. Samen met de kruidigheid zullen deze wijnen jouw vleesgerecht ondersteunen en extra in de verf zetten!

Groenten: Bij groenten speelt frisheid en de kruidigheid van de wijn een zeer grote rol. Geen zware, vette of complexe wijnen... Fris, kruidig, levendig en bij vele opties een lichte rondeur

Wat met rosé en bbq? Ga voor een frisse rosé met voldoende kruidigheid en een licht tot vol karakter...

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €15
Wijnhuizen
  • Bekijk meer